Odmik Language: Slo Odmik EN
Zamenjaj logotio
4WEB d.o.o.
Tel: 01 512 80 55
E-mail: prodaja@4web.si
Odmik
Uredi slogan
Naše rešitve so ZABAVNE, ENOSTAVNE
za uporabo in POVEČAJO vašo prodajo!
Facebook like
home Odmik Kontakt Odmik Kazalo Odmik Twitter Odmik Facebook Odmik Google Plus Odmik WebTerapija

Registracija novega uporabnika

Registracija je možna le za pravne osebe.


Podatki za dostop
Vaš e-mail naslov (uporabniško ime):*
Geslo:*
Ponovno vpišite geslo:*
Podatki o podjetju
Podjetje:*
Naslov:*
Poštna številka:*
Kraj:*
Država:*
Zavezanec za DDV:
ID za DDV:
Kontaktna oseba
Naslavljanje:*
Ime:*
Priimek:*
Telefon:*
Fax:
GSM:
Promocijska koda:
Želim brezplačno preizkusiti:*

Zanimam se za najem:*Pogoji uporabe
Terminologija:

Spletna stran Beseda zveza spletna stran se nanaša na to spletno stran, ki se nahaja na naslovih http://www.webterapija.si in http://www.wt.si. S pojmom spletna stran je zajeto vse besedilo, slike, tehnične in uporabniške rešitve, ki se pojavljajo na zgornjih naslovih in vseh podnaslovih.
Obiskovalec Označuje obiskovalce spletne strani.
Uporabnik Označuje obiskovalce spletne strani, ki imajo veljaven uporabniški račun.
Pogoji uporabe Označuje pogoje uporabe te spletne strani.
Avtorji 4WEB, d.o.o., je lastnik spletne strani in nosilec vseh materialnih in avtorskih pravic.Vsi obiskovalci in uporabniki spletne strani se z uporabo spletne strani strinjajo, da poznajo in sprejemajo pogoje uporabe.

Splošni pogoji:

Varstvo osebnih podatkov:
Vsebina spletnih strani je podvržena določilom zakonodaje in predpisom s področja varovanja osebnih podatkov. Podjetje 4WEB, d.o.o., se zavezuje, da bo varovalo zasebnost obiskovalcev in uporabnikov spletne strani. Osebni podatki, kot so ime, poštni in elektronski naslov, so zasebni in zaupni. Temu ustrezno osebne podatke, ki nam jih posredujete, shranimo na varno mesto. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam, razen če tako določa zakon.

Podatkov, ki nam jih boste posredovali preko spletne strani, ne bomo nikoli zlorabili. Pridobljeni podatki se bodo uporabljali zgolj za zagotavljanje vaše pozitivne uporabniške izkušnje pri uporabi naše spletne strani.

Uporabniki in obiskovalci spletne strani se zavezujejo, da bodo spletne strani uporabljali v skladu z veljavno zakonodajo Republike Slovenije in Evropske unije. Prepovedana je uporaba spletne strani na način, ki krši te zakone. Prepovedana je tudi katerakoli zlonamerna uporaba spletne strani oziroma uporaba na način, ki ni predviden. Podjetje 4WEB, d.o.o., si pridržuje pravico, da kršiteljem onemogoči uporabo spletne strani. Kršitelji niso upravičeni do povračila vplačanega zneska. Kršitelj je materialno in kazensko odgovoren za škodo, ki jo povzroči s svojimi dejanji.

Podjetje 4WEB, d.o.o., se trudi da je spletna stran dosegljiva in nemoteno deluje ter da so vse informacije na spletni strani ažurne in točne. Podjetje 4WEB, d.o.o., ne odgovarja za morebitno škodo, posredno ali neposredno, ki bi nastala uporabnikom ali obiskovalcem zaradi tehničnih težav oziroma zaradi nezmožnosti dostopa do spletne strani ali nezmožnosti uporabe informacij, ki se nahajajo ali izhajajo iz spletne strani. Za tovrstno morebitno škodo ni odgovoren nihče, ki je sodeloval pri nastanku in izdelavi spletnih strani (ne fizična, ne pravna oseba).

Na spletni strani boste našli tudi povezave na druge spletne strani pravnih in fizičnih oseb, za katere ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in ažuriranje teh strani kot tudi ne za njihovo morebitno politiko do obiskovalcev spletnih strani.

Podjetje 4WEB, d.o.o., ne prevzema odgovornosti za aktivnosti svojih uporabnikov in obiskovalcev.

Podjetje 4WEB, d.o.o., si pridržuje pravico, da vse informacije, ki so vključene ali dosegljive na tej spletni strani, kadarkoli brez predhodnega opozorila spremeni.

Avtorske pravice:
Ta spletna stran z vso vsebino je v lasti podjetja 4WEB, d.o.o. Prepovedano je vsakršno prepisovanje, razmnoževanje ali drug način razširjanja teh vsebin brez pisnega soglasja 4WEB, d.o.o.

Piškotki
Spletna stran za svoje delovanje uporabljajo piškotke, ki si zapomnijo vaše nastavitve (npr. prilagoditev pogledov ipd.). V kolikor izberete prijavo z osebnega računalnika, se shrani tudi piškotek, ki si uporabnika zapomni in ga avtomatsko prijavi ob naslednjem obisku. Več o piškotkih.

Opomba:
4WEB, d.o.o., si pridržuje pravico do spremembe pogojev uporabe brez vnaprejšnje najave in strinjanja uporabnikov ali obiskovalcev.


Soglašam z vsemi pogoji uporabe.
Priporočljivo je, da je geslo dolgo najmanj 8 znakov,
od tega 3 številke, 3 male črke ter 2 veliki črki.
 
Prepišite varnostno kodo:

  Obvezna polja so označena z *.