Odmik Language: Slo Odmik EN
Zamenjaj logotio
4WEB d.o.o.
Tel: 01 512 80 55
E-mail: prodaja@4web.si
Odmik
Uredi slogan
Naše rešitve so ZABAVNE, ENOSTAVNE
za uporabo in POVEČAJO vašo prodajo!
Facebook like
home Odmik Kontakt Odmik Kazalo Odmik Twitter Odmik Facebook Odmik Google Plus Odmik WebTerapija
Odmik
Uredi meni
Odmik

CRM z dodatnimi funkcionalnostmi

Uredi izdelek Uredi seznam slik Uredi priloge Uredi posebne kategorije Uredi atribute Uredi sorodne izdelke
8. november 2012
CRM z dodatnimi funkcionalnostmi vam omogoča sodoben in učinkovit sistem prodaje. Povpraševanja, ki jih dobivate preko spletne strani, se avtomatsko beležijo v CRM. To so vaše prodajne priložnosti! CRM vas dalje vodi skozi prodajne aktivnosti – klicanje, sestanki, ponudbe… Nastaja skupna baza strank in vse aktivnosti z njimi so zapisane na enem mestu.

Iz povpraševanja naredite ponudbo, iz ponudbe naročilo, iz naročila račun. Preko različnih e-obrazcev v CRM pridobivate še več povpraševanj. Kontakti z vašimi strankami so še dodatno podprti z direktno telefonsko povezavo, ko le z enim klikom vzpostavite telefonsko povezavo s stranko, prav tako prepoznate vsako stranko, ki vas kliče, ker se vam telefonska številka stranka izpiše v CRM.

CRM sistem je povezan z Mailingom, kar vam omogoča, da svoji bazi strank segmentirano pošiljate personalizirana prodajna pisma in druga sporočila. CRM pa bogatijo še druge funkcionalnosti.

Ko imate v CRM skupno bazo kontaktov, to so vse vaše stranke, le še preklopite na SMS in že lahko izvajate SMS kampanje obveščanja in drugih sporočil vašim strankam.

Bi želeli izvedeti, kako vam sistem pomaga pri poslovanju? Izpolnite povpraševanje. Na podlagi vaših uporabniških zahtev in želja, se celoten sistem hitro in enostavno prilagodi vašemu poslovanju. Idealen CRM je tisti, ki omogoča popolno prilagoditev.

Članek še ni bil ocenjen


« Nazaj
« Nazaj na seznam