Odmik Language: Slo Odmik EN
Zamenjaj logotio
4WEB d.o.o.
Tel: 01 512 80 55
E-mail: prodaja@4web.si
Odmik
Facebook like
home Odmik Kontakt Odmik Kazalo Odmik Twitter Odmik Facebook Odmik Google Plus Odmik WebTerapija
Uredi seznam novic
Odmik
[05.02.2013]
Kaj je bolje - Adwords ali (SEO) optimizacija za iskalnike?
Vsakdo sanja, da ne bi plačeval nič in bil vedno na 1. strani Googla. Če vaše ključne besede ali fraze niso konkurenčne, imate že samo s primerno pripravljeno vsebino dobre ...
[17.12.2012]
Mailing in CRM - GOTOF sem na internetu?
Ali boste na spletu uspeli ali boste gotof, je odvisno od tega, koliko povpraševanj oziroma naročil dobivate. In kako skrbite za potencialne stranke.
[11.12.2012]
Zakaj je skupna baza strank pomembna? CRM & Mailing
Podjetniki se zavedajo, da je osredotočenost na stranko osnova vsakega uspešnega trženja. Zato pridobivajo informacije o strankah ob vsakem stiku z njimi. Obračajo se na nas, ...
Odmik

Pravno obvestilo

Uredi vsebino

Avtorske pravice


Vsa vsebina teh strani je v lasti podjetja 4WEB, d.o.o. Prepovedano je vsakršno prepisovanje, razmnoževanje ali drug način razširjanja teh vsebin.

Pridržki


Podjetje 4WEB, d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z informacijami na tej spletni strani ter ne odgovarja za njihovo točnost in celovitost. Za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na teh straneh, ni odgovoren nihče, ki je sodeloval pri nastanku in izdelavi spletnih strani (ne fizična, ne pravna oseba).

Varstvo osebnih podatkov


Vsebina spletnih strani domen webterapija.si in wt.si je podvržena določilom zakonodaje in predpisom s področja varovanja osebnih podatkov. Osebni podatki - kot so: ime, poštni in elektronski naslov so zasebni in zaupni. Temu ustrezno osebne podatke, ki nam jih posredujete, shranimo na varno mesto. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

Poleg osebnih podatkov, ki nam jih boste zagotovili, ta stran lahko uporablja tehnologijo, ki dopušča zbiranje nekaterih tehničnih podatkov, kot je vaš IP-naslov. IP naslovov ne povezujemo z osebnimi identitetami, zato je vsak uporabnik anonimen.


Piškotki


Naša spletna stran uporablja piškotke, zato da lahko razlikujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.