Odmik Language: Slo Odmik EN
Zamenjaj logotio
4WEB d.o.o.
Tel: 01 512 80 55
E-mail: prodaja@4web.si
Odmik
Uredi slogan
Naše rešitve so ZABAVNE, ENOSTAVNE
za uporabo in POVEČAJO vašo prodajo!
Facebook like
home Odmik Kontakt Odmik Kazalo Odmik Twitter Odmik Facebook Odmik Google Plus Odmik WebTerapija
Odmik
Uredi meni
Odmik

Iskalni marketing vas pripelje na 1.stran Google

Uredi izdelek Uredi seznam slik Uredi priloge Uredi posebne kategorije Uredi atribute Uredi sorodne izdelke
28. junij 2011
Visoka uvrstitev v rednem delu rezultatov na prvi strani Googlea ni naključje. Na uvrstitev vpliva iskalni marketing, ki ga izvajajo profesionalni ponudniki spletnih storitev. Če želite pridobivati povpraševanja in povečati prodajo, je nujno, da se uvrstite na prvo stran Google. Iskalni marketing, drugače kot zakup ključnih besed, ne šteje klikov, ampak le rezultat – uvrstitev v rednem delu na prvi strani iskalnika.

Uvrstitev v rednemu delu iskalnika vzbudi tudi večje zaupanje uporabnikov, saj se le ti radi izogibajo oglasom. Še vedno pa uporabniki iz radovednosti klikajo na sponzorirane povezave, kupijo pa na spletnih straneh, ki jih najdejo v rednem delu seznama rezultatov. To so dokazale raziskave med uporabniki interneta.

Iskalni marketing se začne z izborom ključnih besed in se nadaljuje z ustvarjanjem za uporabnike koristnih vsebin, optimizacijo ter objavami v socialnih mrežah in na drugih ciljno obiskanih spletnih straneh. Prav zato potrebuje iskalni marketing več časa, da začne delovati, rezultat se pokaže čez 20 do 40 dni.

Pri sponzorirani povezavi pridete na prvo stran iskalnika takoj, ne glede na kakovost spletne strani. Tudi izginite takoj, ko prekinete zakup ključne besede. Iskalnik marketing gradi kakovostno vsebino vaše spletne stran, po prenehanju aktivnosti pa ne izginete, ampak še lep čas držite visoko pozicijo v rednem delu iskalnika. Iskalniki iščejo kakovostne vsebine, le tako najbolje odgovorijo na vašo poizvedbo.

Brezplačno preverite pozicijo vaše spletne strani v analizatorju! V primeru slabega rezultata zahtevajte ponudbo za iskalni marketing. Iskalni marketing z Web terapijo ne šteje klikov, ampak plačate le učinek!

Iskalni marketing Iskalni marketing z Web terapijo vas pripelje na prvo stran med rednimi rezultati iskanja.

Zahtevajte ponudbo!
Danes morate biti na 1. Strani Google, če želite prodati!

Članek še ni bil ocenjen


« Nazaj
« Nazaj na seznam