Odmik Language: Slo Odmik EN
Zamenjaj logotio
4WEB d.o.o.
Tel: 01 512 80 55
E-mail: prodaja@4web.si
Odmik
Uredi slogan
Naše rešitve so ZABAVNE, ENOSTAVNE
za uporabo in POVEČAJO vašo prodajo!
Facebook like
home Odmik Kontakt Odmik Kazalo Odmik Twitter Odmik Facebook Odmik Google Plus Odmik WebTerapija
Odmik
Uredi meni
Odmik

Mailing vam izboljša prodajo!

Uredi izdelek Uredi seznam slik Uredi priloge Uredi posebne kategorije Uredi atribute Uredi sorodne izdelke
19. marec 2012
Če v prodajnem procesu uporabljate kombinacijo telefona, e-maila in sestankov ter je to glavni način za pridobivanje novih strank, vam bo mailing sistem prihranil veliko časa in bo izboljšal vašo prodajo. Si predstavljate, da brez težav z nekaj kliki pošljete personalizirano elektronsko pošto na več tisoč naslovov? Obenem vam mailing omogoča spremljanje odzivov prejemnikov. So prejeli sporočilo, so ga odprli?

Nič več ugibanja! Za vsako mailing akcijo dobite natančne statistike, koliko sporočil je bilo dostavljenih, kateri prejemniki so sporočilo tudi oprli, kliknili na povezavo ali odprli prilogo. Vsaka reakcija prejemnika vam omogoča nadaljno akcijo! Mailing vam omogoča vodenje kampanje z urnikom pošiljanja sporočil. Da se vsem, ki so kliknili na povezavo ali odprli prilogo pošlje naslednje sporočilo…

Mailing
Si predstavljate, da vam mailing omogača toliko funkcionalnosti? Pa da ne bi mislili, da množična elektronska pošta izgleda amatersko! Daleč od tega, da bi bilo sporočilo oblikovno skropucalo, saj vam mailing sistem omogoča oblikovanje lepega sporočila, ki ga lahko vsak trenutek vidite v predogledu. Mailing vam omogoča tudi pošiljanje velikih priponk, ne da bi lete obremenile poštni predal prejemnika.

Spoznajte, kaj vse vam omogoča mailing program! Prvi slovenski Mailing sistem z integriranimi funkcionalnostmi. Izkoristite 60-dnevno brezplačno testno obdobje in preizkusite izjemno rešitev!

Kliknite za brezplačno testno obdobje.

Članek še ni bil ocenjen


« Nazaj
« Nazaj na seznam