Odmik Language: Slo Odmik EN
Zamenjaj logotio
4WEB d.o.o.
Tel: 01 512 80 55
E-mail: prodaja@4web.si
Odmik
Uredi slogan
Naše rešitve so ZABAVNE, ENOSTAVNE
za uporabo in POVEČAJO vašo prodajo!
Facebook like
home Odmik Kontakt Odmik Kazalo Odmik Twitter Odmik Facebook Odmik Google Plus Odmik WebTerapija
Odmik
Uredi meni
Odmik

Mailing za pridobivanje novih strank

Uredi izdelek Uredi seznam slik Uredi priloge Uredi posebne kategorije Uredi atribute Uredi sorodne izdelke
22. november 2011
Si predstavljate, da imate v svoji bazi več sto ali več tisoč kontaktov? Več sto ali več tisoč e-mail naslovov. Dosežete jih iz Mailing programom za množično pošiljanje elektronske pošte. Le z nekaj kliki jim pošljete personalizirano sporočilo, kot bi osebno komunicirali z vsakim izmed njim. Tako preprosto komunikacijo omogoča Mailing program.

Pa tudi cenovno učinkovito. Si predstavljate, da bi še vedno delali tako kot včasih? Natisnili bi barvne tiskovine, jih zložili v kuverte in plačali poštnino. Potem pa še vse poklicali, ali so dobili ponudbo, so odprli pošto,…Če uporabljate Mailing, ni stroškov tiska, ni poštnine, ne klicanja za izločanje perspektivnih oz. neperspektivnih strank. Plačate le uporabo Mailing sistema, kar je stroškovno neprimerljivo s »klasično« pošto in »klasičnim« telefonskim trženjem.

Z uporabo Mailing sistema prihranite čas, prihranite stroške, optimizirate in povečate prodajo. Zakaj ? Le z nekaj kliki pošljete lepo oblikovano in personalizirano elektronsko sporočilo. Dobite zanesljiv vpogled, ali je kontakt odprl e-pošto, ali je kliknil na povezavo v pošti, ali je prebral prilogo. Le z nekaj kliki izločite neperspektivne stranke in se osredotočite le na tiste, ki jih vaša ponudba dejansko zanima.

Mailing program je nepogrešljivo orodje za podjetnike, katerih prevladujoči način komunikacije z obstoječimi in potencialnimi strankami je elektronska pošta in telefon. Mailing program kot orodje za učinkovito komuniciranje z več sto ali več tisoč kontakti pa optimalno izkoristite le, če je tudi sporočilo, ki ga pošiljate, dobro napisano in dobro oblikovano.

Mailing program vam služi kot orodje za pošiljanje dobro napisanih in oblikovanih prodajnih pisem. Kombinacija obojega je recept za uspešno e-mail kampanjo. Lahko preko Mailing programa pošljte na tisoče sporočil, ki pa ne bodo imela učinka, če boste pošiljali tako slaba pisma, da jih bodo prejemniki zlahka spregledali.

Mailing

4WEB poslovna rešitev - prvi slovenski Mailing sistem z integriranimi funkcionalnostmi.

60 dni - brezplačno testno obdobje:
Izkoristite testno obdobje in preizkusite izjemno rešitev brezplačno in brez tveganja!

Kliknite za brezplačno testno obdobje.

Članek še ni bil ocenjen


« Nazaj
« Nazaj na seznam