Odmik Language: Slo Odmik EN
Zamenjaj logotio
4WEB d.o.o.
Tel: 01 512 80 55
E-mail: prodaja@4web.si
Odmik
Uredi slogan
Naše rešitve so ZABAVNE, ENOSTAVNE
za uporabo in POVEČAJO vašo prodajo!
Facebook like
home Odmik Kontakt Odmik Kazalo Odmik Twitter Odmik Facebook Odmik Google Plus Odmik WebTerapija
Odmik
Uredi meni
Odmik

Mailing za učinkovito komuniciranje z večjim številom strank

Uredi izdelek Uredi seznam slik Uredi priloge Uredi posebne kategorije Uredi atribute Uredi sorodne izdelke
7. julij 2011
Mailing sistem vam omogoča, da pošiljate personalizirano elektronsko pošto na večje število kontaktov. Čeprav preko Mailing sistema le z nekaj kliki pošljete sporočilo tudi na več tisoč kontaktov, je videti, kot da z vsakim od njih komunicirate 1:1. Še več. Z Mailing sistemom dobite tudi zanesljiv vpogled, ali je kontakt odprl vašo pošto, je kliknil na povezavo, ali je odprl prilogo.
- Mailing
- CRM

Ne izgubljajte več časa z neperspektivnimi kontakti! Uporabljajte Mailing!
Mailing vam omogoča, da izločite tiste kontakte, ki jih v tem trenutku vaši izdelki in storitve zanimajo. Prihranite čas in denar, saj se lahko osredotočite le na komunikacijo s perspektivnimi kontakti. Vaša prodaja postane bolj učinkovita.

V vsakem trenutku s pomočjo že pripravljenih predlog pripravite profesionalno oblikovano sporočilo. Lahko pa oblikujete tudi več povsem indvidiualnih predlog sporočil, ki jih lahko kadarkoli spreminjate. Sporočila lahko pošiljate točno določeni skupini kontaktov.

Mailing Izkoristite 30-dnevno brezplačno testno obdobje in preizkusite 4WEB poslovno rešitev - brezplačno in brez tveganja! Za brezplačno testno obdobje se registrirajte tu!

Mailing s CRM funkcijami je popolni sistem za zanesljivo povečanje prodaje!
S CRM funkcijami v Mailing sistemu upravljajte odnose s kupci in vodite prodajno ekipo. CRM vam omogoča beleženje nalog in z opomniki nadzor nad komunikacijo s kupci, pregled nad delom prodajalcev, v primeru odsotnosti sodelavca enostavno prevzamete njegove naloge.

Mailing s CRM funkcijami postane idealno orodje za podporo telefonskemu trženju, prodaji, marketingu, vodenju projektov in drugje, kjer uporabljate komunikacijo preko elektronske pošte in telefona.

Za uporabo Mailing& CRM sistema ne potrebujete instalacije na svojem računalniku. Potrebujete le povezavo z internetom in do podatkov lahko dostopate kjerkoli po svetu.

Članek še ni bil ocenjen


« Nazaj
« Nazaj na seznam