Odmik Language: Slo Odmik EN
Zamenjaj logotio
4WEB d.o.o.
Tel: 01 512 80 55
E-mail: prodaja@4web.si
Odmik
Uredi slogan
Naše rešitve so ZABAVNE, ENOSTAVNE
za uporabo in POVEČAJO vašo prodajo!
Facebook like
home Odmik Kontakt Odmik Kazalo Odmik Twitter Odmik Facebook Odmik Google Plus Odmik WebTerapija
Odmik
Uredi meni
Odmik

Mailing za zanesljivo povečanje prodaje

Uredi izdelek Uredi seznam slik Uredi priloge Uredi posebne kategorije Uredi atribute Uredi sorodne izdelke
12. avgust 2011
Mailing uporabljate kot zaključeno celoto ali pa ga povežete s CRM. Si predstavljate, da osebno naslovite tudi več deset tisoč kontaktov, sporočilo pa pošljete le z nekaj kliki? Izmed več tisoč kontaktov izločite perspektivne stranke in ne izgubljate časa z ostalimi? Mailing prinaša še več prednosti, s katerimi boste zagotovo optimizirali vaš prodajni proces, zmanjšali stroške, prihranili čas in povečali prodajo.

Vaš mailing se začne z enotno in obsežno bazo kontaktov. Pa da je ne boste ročno tipkali! Podatke enostavno uvozite iz Outlooka ali preko Excelove CSV datoteke. En naslovnik nikoli ne bo večkrat od vas prejel istega sporočila in se potem jezil nad vami. Mailing sistem avtomatsko prepozna podvojene elektronske naslove.

Z Mailing sistemom nič več ugibanja, katere so vaše perspektivne stranke in katere ne. Mailing vam omogoča vpogled, ali je bilo sporočilo dostavljeno, kdo je odprl sporočilo, kdo je odprl prilogo in kdo je kliknil na povezavo. Perspektivne stranke lahko tudi nadalje klasificirate v skupine in tako izobljšate uspešnost vaše e-mail kampanje.

Ko izvedete e-mail kampanjo, analizirajte učinkovitost in ugotovitve uporabite tako za pospeševanje prodaje kot tudi za izboljšanje vaših prodajnih pisem. Neprenehoma spominjajte stranke, da nanje niste pozabili. Mailing naj poleg e-novic vsebuje tudi voščila za obletnice, rojstne dneve, praznike ipd.

Mailing Mailing z dodatnimi funkcionalnostmi postane idealno orodje za podporo telefonskemu trženju, prodaji, marketingu, vodenju projektov in drugje, kjer uporabljate komunikacijo preko elektronske pošte in telefona.

4WEB poslovna rešitev - prvi slovenski Mailing sistem z integriranimi funkcionalnostmi.

30 dni - brezplačno testno obdobje:
Izkoristite testno obdobje in preizkusite izjemno rešitev brezplačno in brez tveganja!

Za brezplačno testno obdobje se registrirajte tu.

Članek še ni bil ocenjen


« Nazaj
« Nazaj na seznam