Odmik Language: Slo Odmik EN
Zamenjaj logotio
4WEB d.o.o.
Tel: 01 512 80 55
E-mail: prodaja@4web.si
Odmik
Uredi slogan
Naše rešitve so ZABAVNE, ENOSTAVNE
za uporabo in POVEČAJO vašo prodajo!
Facebook like
home Odmik Kontakt Odmik Kazalo Odmik Twitter Odmik Facebook Odmik Google Plus Odmik WebTerapija
Odmik
Uredi meni
Odmik

Mailing&CRM za povečanje prodaje in vodenje strank

Uredi izdelek Uredi seznam slik Uredi priloge Uredi posebne kategorije Uredi atribute Uredi sorodne izdelke
4. julij 2012
Mailing&CRM je orodje za vsako podjetje, ki se zaveda moči sodobnih komunikacijskih orodij za ohranjanje prednosti pred konkurenco. Nič več ločenih Excelovih tabel s podatki o strankah in pregled kontaktov z njimi, nič več ločenega pošiljanja e-sporočil in podvojene baze kontaktov. Nič več zmede, kateri in kje so pravi podatki.

Nič več kaosa v pisarni in izgubljanja časa s pogovori in dogovarjanji, kdo je kaj naredil, kam in kdaj je zapisal…Že ključne funkcionalnosti Mailing&CRM sistema vam naredijo red v pisarni, optimizirajo vaš prodajni proces, posledično prihranite čas in se vam izboljšujejo prodajni rezultati.

Mailing&CRM je orodje, s katerim ohranjate konkurenčni boj, saj vas vedno ohranja korak pred drugimi, ki delajo manj učinkovito.

Mailing
Brezplačno preizkusite, kako vam Mailing&CRM orodje pomaga k boljšemu poslovanju. Povečali boste prodajo, ohranjali zadovoljstvo strank in pridobivali nove. Prihranek časa in denarja namenili izboljševanju svojih storitev in izdelkov, da jih boste s pomočjo Maling&CRM orodja še lažje prodajali.

Kliknite tu za brezplačno testno obdobje.

Mailing&CRM vam omogoča, da pošiljate personalizirano množično elektronsko pošto, velike priponke, oblikujete personalizirana e-sporočila, spremljate aktivnosti prejemnikov, vodite in nadzorujete prodajno ekipo, pregledujete dnevna opravila,….In še in še funkcionalnosti, ki vam dnevno olajšajo delo ter optimizirajo vaše poslovanje.

Članek še ni bil ocenjen


« Nazaj
« Nazaj na seznam