Odmik Language: Slo Odmik EN
Zamenjaj logotio
4WEB d.o.o.
Tel: 01 512 80 55
E-mail: prodaja@4web.si
Odmik
Uredi slogan
Naše rešitve so ZABAVNE, ENOSTAVNE
za uporabo in POVEČAJO vašo prodajo!
Facebook like
home Odmik Kontakt Odmik Kazalo Odmik Twitter Odmik Facebook Odmik Google Plus Odmik WebTerapija
Odmik
Uredi meni
Odmik

Optimizacija spletnih strani in še več

Uredi izdelek Uredi seznam slik Uredi priloge Uredi posebne kategorije Uredi atribute Uredi sorodne izdelke
3. maj 2012
Ne le izboljša pozicijo vaše spletne strani, ampak tudi poskrbi, da postanete vidni in prodate več. To se zgodi z izboljšanjem vsebine vaše spletne strani, dobite kvalitetna besedila in pospeševalce prodaje, ki nagovarjajo kupce. Optimizacija spletnih strani se v kombinaciji z ostalimi orodji razširi v celovito rešitev, imenuje se iskalni marketing z Web terapijo.

Z visoko pozicijo v iskalnikih in z izboljšano vsebino vaše spletne strani stopite korak pred konkurenco. Zakaj je tako pomembno, da ste na prvi strani Google.si in Najdi.si ter imate kvalitetne vsebine svoje spletne strani? Odgovor je preprost in prepričljiv! 80% kupcev najde dobavitelja svojih izdelkov ali storitev na prvi strani Google.si. Med temi kupci ste zagotovo bili tudi že vi.

Ravno optimizacija spletnih strani skupaj s kvalitetnimi vsebinami in pospeševalci prodaje vas pripelje na te pomembne pozicije prve strani Google.si in Najdi.si. Še več. Vaše vsebine se pojavljajo na drugih obiskanih spletnih mestih, v novičarskih skupinah, FB, blogih, forumih. Gradijo se kakovstne zunanje povezave, ki dosežejo tudi tisti trenutek neaktivne kupce. Vzpostavimo vaš poslovni profil na Facebooku in na Twitterju.

Optimizacija spletnih strani
Optimizacija spletnih strani skupaj z ostalimi orodji, ki se združujejo v iskalni marketing, na vašo spletno stran pripelje potencialne kupce, ustvarjajo se vedno nova povpraševanja in povečujejo se vaše možnosti za prodajo.

Pozicija vaše spletne strani se dnevno meri na iskalnikih. In kar je najbolje od vsega? Plačate le učinek! Za učinek se šteje le to, da VI sami dejansko vidite svojo spletno stran na prvi strani Google.si in Najdi.si.

Članek še ni bil ocenjen


« Nazaj
« Nazaj na seznam