Odmik Language: Slo Odmik EN
Zamenjaj logotio
4WEB d.o.o.
Tel: 01 512 80 55
E-mail: prodaja@4web.si
Odmik
Uredi slogan
Naše rešitve so ZABAVNE, ENOSTAVNE
za uporabo in POVEČAJO vašo prodajo!
Facebook like
home Odmik Kontakt Odmik Kazalo Odmik Twitter Odmik Facebook Odmik Google Plus Odmik WebTerapija
Odmik
Uredi meni
Odmik

Spletni marketing je zanesljivi način za povečanje prodaje

Uredi izdelek Uredi seznam slik Uredi priloge Uredi posebne kategorije Uredi atribute Uredi sorodne izdelke
24. avgust 2011
Spletni marketing poveča delež obiskovalcev, ki postanejo vaši kupci in naročniki. Ali čisto preprosto povedano – spletni marketing ni nič drugega kot prodajanje izdelkov ali storitev preko spleta. Spletni marketing v kombinaciji z dobro in prepričljivo spletno stranjo je zanesljivi način za povečanje prodaje. Visok rejting na iskalnikih je le eden od pogojev, da spletni marketing izpolni svoj cilj – povečanje prodaje.

Spletni marketing je le del celostnega nastopa na internetu, ki poleg visokega rejtinga spletne strani na iskalnikih vključuje tudi tehnično brezhibno spletno stran, profesionalni dizajn, za obiskovalce koristne in uporabne vsebine ter spletna orodja za Mailing in CRM.

Spletni marketing Registrirani uporabniki lahko pozicijo ključnih besed za svojo spletno stran spremljate že sedaj! Kliknite tu za brezplačno spremljanje pozicije ključnih besed za vašo spletno stran!
Spletni marketing so vsa orodja za povečanje prodaje. Ko imate visok rejting na iskalnikih, le z dobro in preprečljivo spletno stranjo ter spletnimi akcijami dosežete, da obiskovalci postanejo vaši kupci ali naročniki.

Preverjena rešitev, ki vedno deluje, zahteva vsaj dve ključni sestavini, to sta dobra spletna stran in spletni marketing. Le kombinacija dobre in prepričljive spletne strani ter celoviti spletni marketing prinaša izjemne rezultate. Prodajajte kvaliteto, ponujajte akcije, zbirajte e-mail naslove in gradite bazo kupcev in strank. Pridobivate večje število strank, CRM sistem pa vam omogoča obladovanje dela z njimi.

Koliko ponudnikov spletne strani vam omogoča celostno rešitev za spletni marketing?

Spletni marketing Izkoristite 30-dnevno brezplačno testno obdobje in preizkusite 4WEB poslovno rešitev - brezplačno in brez tveganja! Za brezplačno testno obdobje se registrirajte tu!
4WEB poslovna rešitev (Mailing, CRM, E – obrazci in sistem za vodenje projektov) za učinkovit spletni marketing - prava rešitev za podjetja in podjetnike, ki iščete zanesljivi način za pospešeno rast prodaje.

Članek še ni bil ocenjen


« Nazaj
« Nazaj na seznam