Odmik Language: Slo Odmik EN
Zamenjaj logotio
4WEB d.o.o.
Tel: 01 512 80 55
E-mail: prodaja@4web.si
Odmik
Uredi slogan
Naše rešitve so ZABAVNE, ENOSTAVNE
za uporabo in POVEČAJO vašo prodajo!
Facebook like
home Odmik Kontakt Odmik Kazalo Odmik Twitter Odmik Facebook Odmik Google Plus Odmik WebTerapija
Odmik
Uredi meni
Odmik

Spletni marketing vam omogoča, da prodate več

Uredi izdelek Uredi seznam slik Uredi priloge Uredi posebne kategorije Uredi atribute Uredi sorodne izdelke
15. julij 2011
Spletni marketing poveča delež obiskovalcev, ki oddajo povpraševanje, kupijo ali naročijo.Preverjena rešitev, ki vedno deluje, zahteva vsaj dve ključni sestavini, to sta dobra spletna stran in spletni marketing. Je to mar naključje, da je vaša konkurenca na prvi strani Googlea?

Ni naključje! Na prvo stran Google vas pripelje iskalni marketing. Dejstvo je, da so vaše potencialne stranke uporabniki iskalnikov Google.si in Najdi.si, preko katerih iščejo izdelke in storitve, ki jih vi ponujate! Vaše potencialne stranke nimajo časa pregledati vseh tisoč in več ponudnikov. Pregledale pa bodo zagotovo prvih deset.

Iskalni marketing z Webterapijo pa ponuja še več za dosego vašega cilja, da pridobite več strank in povečate prodajo. Vaša spletna stran je obogatena z dobro in razumljivo napisanimi besedili, prisotni ste na ciljno obiskanih spletnih mestih, širi se mreža, v katero ujamete kupce. Iskalni marketing za vas izvajamo z največjim možnim jamstvom. Plačate le, če so rezultati. Če ni rezultatov, plačate nič.

Spletni marketing
Spletni analizator www.webterapija.si/analizator vsak dan preveri pozicijo vaše spletne strani. Imate slab rejting? Pošljite povpraševanje za iskalni marketing z Web terapijo!

S tem, da ste na prvi strani Googlea in imate dobro spletno stran, je izpolnjen že prvi pogoj za to, da začnete pridobivati več povpraševanj. Spletni marketing pa vključuje tudi marketinške akcije, ki vam pomagajo, da je delež obiskovalcev, ki oddajo povpraševanje, kupijo ali naročijo, še večji. Marketinške akcije se kreativno oblikujejo in tehnično postavijo za splet. Ves čas se spremlja učinke prodaje in akcijo izboljšuje.

Tu pa se aktivnosti spletnega marketinga še ne končajo. Spletni marketing so tudi prodajna pisma, poslana na naslove strank. E-mail spletni marketing prav ta trenutek doživlja največjo rast. Spletni marketing so vsa spletna orodja za pospeševanje prodaje in le redki so spletni ponudniki, ki vam lahko ponudijo celostno rešitev nastopa na internetu, od dobre spletne strani, zvišanja rejtinga do Mailing in CRM orodij za kvalitetno vodenje e-mail marketinga in prodajnega procesa.

Spletni marketing
Kliknite tu za 30-dnevno brezplačno testno obdobje 4WEB poslovne rešitve z Mailing&CRM!

Članek še ni bil ocenjen


« Nazaj
« Nazaj na seznam