Odmik Language: Slo Odmik EN
Zamenjaj logotio
4WEB d.o.o.
Tel: 01 512 80 55
E-mail: prodaja@4web.si
Odmik
Uredi slogan
Naše rešitve so ZABAVNE, ENOSTAVNE
za uporabo in POVEČAJO vašo prodajo!
Facebook like
home Odmik Kontakt Odmik Kazalo Odmik Twitter Odmik Facebook Odmik Google Plus Odmik WebTerapija
Odmik
Uredi meni
Odmik

Spletni marketing za pridobivanje kupcev in strank

Uredi izdelek Uredi seznam slik Uredi priloge Uredi posebne kategorije Uredi atribute Uredi sorodne izdelke
20. februar 2012
Spletni marketing v kombinaciji z dobro in prepričljivo spletno stranjo je zanesljivi način za povečanje prodaje. Spletni marketing poveča delež obiskovalcev, ki postanejo vaši kupci in naročniki. Ali čisto preprosto povedano – spletni marketing ni nič drugega kot prodajanje izdelkov ali storitev preko spletne strani.

Visok rejting na iskalnikih je le eden od pogojev, da spletni marketing izpolnjuje svojo nalogo. Spletni marketing je le del celostnega nastopa na internetu, ki poleg visokega rejtinga spletne strani na iskalnikih vključuje tudi tehnično brezhibno spletno stran, profesionalni dizajn, za obiskovalce koristne in uporabne vsebine ter spletna orodja za mailing in CRM.

Spletni marketing
Učinkovit spletni marketing občutno poveča delež obiskovalcev, ki oddajo povpraševanje, kupijo ali naročijo.

Registrirani uporabniki lahko pozicijo ključnih besed za svojo spletno stran spremljate že sedaj! Kliknite tu za brezplačno spremljanje pozicije ključnih besed za vašo spletno stran! ( Link seveda na registracijo novega uporabnika...)

Preverjena rešitev, ki vedno deluje, zahteva vsaj dve ključni sestavini, to sta dobra spletna stran in spletni marketing. Prodajajte kvaliteto, ponujajte akcije, zbirajte e-mail naslove in gradite bazo kupcev in strank. Pridobivate večje število strank, CRM sistem pa vam omogoča obladovanje dela z njimi.

Koliko ponudnikov spletne strani vam omogoča celostno rešitev za spletni marketing?

Članek še ni bil ocenjen


« Nazaj
« Nazaj na seznam