Odmik Language: Slo Odmik EN
Zamenjaj logotio
4WEB d.o.o.
Tel: 01 512 80 55
E-mail: prodaja@4web.si
Odmik
Uredi slogan
Naše rešitve so ZABAVNE, ENOSTAVNE
za uporabo in POVEČAJO vašo prodajo!
Facebook like
home Odmik Kontakt Odmik Kazalo Odmik Twitter Odmik Facebook Odmik Google Plus Odmik WebTerapija
Odmik
Uredi meni
Odmik

CRM – izkoristite brezplačno testno obdobje!

Uredi izdelek Uredi seznam slik Uredi priloge Uredi posebne kategorije Uredi atribute Uredi sorodne izdelke
2. september 2011
CRM vam ponuja velik izbor funkcionalnosti za upravljanje odnosov z vašimi strankami. CRM povežete z Outlookom in sinhronizirate podatke, prenesete jih lahko celo v dlančnik. CRM povežete s telefonom in hitro vpišete novi klic kontakta. CRM integrirate s spletno stranjo vašega podjetja. Integrirate ga z mailingom, zato se mu tudi reče Mailing&CRM sistem, ker v eni poslovni rešitvi uporabljate obe orodji.

Nič več puščanja obvestil na papirčkih in ugotavljanja, kaj se je vaš sodelavec dogovoril z določenim kontaktom. Vso kronologijo aktivnosti z določenim podjetjem ali določeno osebo imate shranjeno v CRM sistemu. CRM sistem vam dnevno beleži naloge, klice, dogodke, ki jih morati opraviti vi ali vaš sodelavec.

Vaši prodajalci so operaterji, vi ste nadzornik, ki v CRM spremljate, koliko izhodnih klicev je bilo opravljenih, koliko ponudb je bilo poslanih, koliko sestankov je bilo organiziranih. CRM sistem tako postane idealna podpora telefonskemu trženju.

Na svoji spletni strani ustvarite e-obrazce E-obrazce povežete s CRM. Ko stranka izpolni spletni obrazec, se v vašem CRM avtomatsko ustvari naloga za določenega operaterja, ki potem poskrbi za ponudbo ali naročilo ter vse nadaljne aktivnosti s stranko.

CRM dobite že kot postavljen sistem, v katerega uvozite svojo bazo kontatkov. CRM lahko popolnoma prilagodimo vašim potrebam, dodamo dodatne funkcionalnosti. Izdelamo lahko celo katalog izdelkov ki je povezan z vašim informacijskim sistemom (prenos podatkov, cen, zalog, rabatov ipd.).

Tu pa se prodajne funkcionalnosti, s katerimi je obogaten CRM, še ne končajo. CRM ima poleg Mailinga in E-obrazcev integriran tudi sistem za vodenje projektov. Vse v eni napredni poslovni rešitvi, prilagojeni za slovenski trg!

CRM Podjetja in podjetniki, ki iščete zanesljivi način za pospešeno rast prodaje, izkoristite vse možnosti popolnega orodja za kvalitetno vodenje trženjskega in prodajnega procesa z vašimi kontakti!

4WEB poslovna rešitev - prvi slovenski spletni CRM sistem z integriranimi funkcionalnostmi.

30 dni - brezplačno testno obdobje:
Izkoristite testno obdobje in preizkusite izjemno rešitev brezplačno in brez tveganja!

Za brezplačno testno obdobje se registrirajte tu.

Članek še ni bil ocenjen


« Nazaj
« Nazaj na seznam