Odmik Language: Slo Odmik EN
Zamenjaj logotio
4WEB d.o.o.
Tel: 01 512 80 55
E-mail: prodaja@4web.si
Odmik
Uredi slogan
Naše rešitve so ZABAVNE, ENOSTAVNE
za uporabo in POVEČAJO vašo prodajo!
Facebook like
home Odmik Kontakt Odmik Kazalo Odmik Twitter Odmik Facebook Odmik Google Plus Odmik WebTerapija
Uredi vsebino
FAQ Pogosta vprašanja
Uredi vsebino
Odmik
Analizator
Uredi seznam novic
Odmik
[05.02.2013]
Kaj je bolje - Adwords ali (SEO) optimizacija za iskalnike?
Vsakdo sanja, da ne bi plačeval nič in bil vedno na 1. strani Googla. Če vaše ključne besede ali fraze niso konkurenčne, imate že samo s primerno pripravljeno vsebino dobre ...
[17.12.2012]
Mailing in CRM - GOTOF sem na internetu?
Ali boste na spletu uspeli ali boste gotof, je odvisno od tega, koliko povpraševanj oziroma naročil dobivate. In kako skrbite za potencialne stranke.
[11.12.2012]
Zakaj je skupna baza strank pomembna? CRM & Mailing
Podjetniki se zavedajo, da je osredotočenost na stranko osnova vsakega uspešnega trženja. Zato pridobivajo informacije o strankah ob vsakem stiku z njimi. Obračajo se na nas, ...
Odmik

E-Obrazci

Uredi vsebino

»Brez predznanja enostavno oblikujete spletne obrazce za različne namene.«


Interaktivni spletni obrazci poenostavijo vaše poslovanje preko spleta.
Spletni obrazci so najhitrejši in najbolj enostaven način, da preko spleta vzpostavite stik z vsemi tistimi, ki jih zanima vaša ponudba.

E-obrazci vam omogočajo povezovanje z vsemi tistimi, ki jih zanima vaša ponudba (izdelki, storitve), želijo oddati povpraševanje, iščejo dodatne informacije, se želiji prijaviti na dogodek, rezervirati storitev ali se le prijaviti na e-novice.

Odmik
Odmik Odmik Odmik
Odmik
 • Enostavno oblikovanje lastnih E-obrazcev.
 • Povezava E-obrazcev s CRM programom.
 • Vključitev E-obrazcev na vašo spletno stran.
 • Širitev baze kontaktov z vsakim izpolnjenim obrazcem.
 • Pošiljanje E-obrazcev preko e-sporočil v »Mailing« sistemu.
Odmik
Odmik Odmik Odmik
Brezplačen preizkus
4WEB E-obrazciTM vam omogočajo, da hitro, brez predznanja oblikujete lastne spletne obrazce, ki jih lahko vključite na spletno stran ali jih pozicionirate samostojno.

Obrazec lahko uporabite v Mailing programu, ko prejemnik vašega e-sporočila klikne na povezavo, se njegovi podatki v obrazcu avtomatsko izpolnijo. Lahko pa imate e-obrazec tudi kot direktno povezavo, ki jo pošljete vsem kontaktom, za katere želite, da izpolnijo in pošljejo vaš obrazec.

Kaj pri nas dodatno pridobite?

 • Dobivate le veljavne e-naslove, ki jih zagotavlja verifikacija elektronskega naslova.
 • Prejemate le veljavne vpise, kar vam zagotavlja zavarovanje pred avtomatskimi in zlonamernimi vnosi.
 • Nastavite samodejno pošiljanja zahvalnih sporočil – izrazite svojo zahvalo vsem, ki so izpolnili obrazec.
 • Zadolžite osebo, ki bo zbirala prejete vpise. E-obrazce le povežete z nalogo v CRM.
 • Lastne e-obrazce lahko ustvarite iz že pripravljene predloge. Dodate le želeno besedilo in slike.
 • Enostavno pregledujete obrazce – pregledani/nepregledani obrazci, podrobnosti.
 • Na svoj e-mail naslov prejmete obvestilo, da je prišel e-obrazec.
Uredi vsebino
Ne spreglejte
Uredi vsebino
CRM program
Enostavno sestavite anketni vprašalnik
Ne potrebujete programerja, anketni vprašalnik kreirate in uredite sami, tako enostavno je! Izbirate med različnimi tipi vprašanj (spustni seznam, checkbox, radiobutton,...). Anketni vprašalnik enostavno umestite na svojo spletno stran ali ga pošljete v e-mail sporočilu. Hitro in enostavno je vse pripravljeno za anketo!
 
CRM
 
Razširite bazo strank
Z vsakim obrazcem, ki ga prejmete, se veča vaša baza strank. To so vaši dragoceni kontakti, brez katerih ni rasti in razvoja podjetja.
CRM program
 
CRM
 
CRM program
Zagotovite si zaščito proti zlonamernim vpisi (SPAM)
Preko e-obrazcev ne morete prejemati lažnih vpisov, saj so obrazci zaščiteni. Verifikacija e-mailov naslovov je avtomatsko vgrajena, tako da prejmete le tiste vpise, pri katerih oseba potrdi svoj e-mail naslov.
 
CRM
 
Enostavno pregledate vse prejete vpise
Vsi prejeti vpisi strank na vaši spletni strani se avtomatsko beležijo, nič več prenašanja in pretipkavanja imena, priimka, e-maila in drugih podatkov, ki jih vpišejo stranke. Vsi vpisi na enem mestu! Preko filtra enostavno iščete po datumu, razvrščate pregledane in nepregledane, obdelane-neobdelane, potrjene-nepotrjene. Enostaven red in pregled nad prejetimi vpisi!
CRM program
 
CRM
 
CRM program
E-obrazce uporabite za veliko različnih namenov
Preko e-obrazca zbirate prijave na dogodek, prijave na novice, zbirate povpraševanja, ... Veliko je različnih namenov, za katere lahko uporabite e-obrazec. To je mogoče ravno zaradi svobode oblikovanja različnih polj v obrazcu, poljubnega imenovanja, vnašanja slik in tekstov.
 
CRM
 
Avtomatsko pošljete zahvalno e-mail sporočilo
Ustvarite poljubno povratno sporočilo, ki ga stranka prejme na e-mail, potem ko odda obrazec. Samostojnost in popoln nadzor nad vašimi obrazci za vzpostavljanje kontaktov s strankami!
CRM program
 
CRM
 
CRM program
Enostavno kreirate in urejate obrazce
Ne potrebujete programerja, obrazce kreirate in urejate sami, tako enostavno je! Določite v obrazcu tiste podatke, ki jih želite od stranke. Imenujete polja, označite obvezna-neobvezna polja, dodate ali odstranite polje v obrazcu. Generirate povratno sporočilo, ki ga stranka prejme na e-mail, … Samostojnost in popoln nadzor nad vašimi obrazci za vzpostavljanje kontaktov s strankami!
 
CRM
 
Enostavno vstavite obrazec na svojo spletno stran
Potem ko ste brez pomoči programerja samostojno ustvarili in uredili obrazec s podatki, ki jih želite od stranke, obrazec tudi uporabite. Enostavno ga umestite na vašo spletno stran. Tudi tu ne potrebujete zunanje pomoči. Kodo obrazca enostavno prekopirate na želeno mesto na vaši spletni strani. Hitro in enostavno je vse pripravljeno za vzpostavljanje kontakta s strankami!
CRM program
 
CRM
 
CRM program
Povežite e-obrazce s CRM&MAILING programom
Vsi izpolnjeni obrazci se beležijo v CRM programu. Avtomatsko se kreirajo naloge, ki jih dodeljujete svojim zaposlenim. Nobeno povpraševanje ne bo ostalo neobdelano, nobena prijava spregledana, prav tako vse druge aktivnosti iz vašega poslovanja.
 
CRM
 
E-obrazec enostavno pošljete v e-mailu
E-obrazec enostavno umestite v e-mail. Obrazec vstavite v e-mail tako, da prekopirate kodo. Če e-obrazec uporabljate skupaj z Mailing programom, se vnaprej izpolnijo vsa polja, ki jih sistem pozna. V obrazcu se samodejno izpiše ime, priimek, podjetje,…Stranki prihranite vnašanje.
CRM program
 
CRM
 
CRM program
E-obrazec opremite s slikami in besedilom
Poljubno imenujete polja e-obrazca, polja dodajate ali odstranite. Določite tiste podatke, ki jih želite od stranke. Na želeno mesto vnesete poljuben tekst, dodate slike, logotip,… Popolna svoboda individualnega oblikovanja e-obrazca!
 
CRM
 
E-obrazci tudi v tujih jezikih
Vsa besedila v obrazcu lahko prevedete v poljuben tuj jezik.
CRM program