Odmik Language: Slo Odmik EN
Zamenjaj logotio
4WEB d.o.o.
Tel: 01 512 80 55
E-mail: prodaja@4web.si
Odmik
Uredi slogan
Naše rešitve so ZABAVNE, ENOSTAVNE
za uporabo in POVEČAJO vašo prodajo!
Facebook like
home Odmik Kontakt Odmik Kazalo Odmik Twitter Odmik Facebook Odmik Google Plus Odmik WebTerapija
Uredi vsebino
FAQ Pogosta vprašanja

Poslovna rešitev

Uredi vsebino

»Poenostavite in optimizirajte prodajni proces s popolnim sistemom za zanesljivo povečanje prodaje.«


Prave osebnostne lastnosti in veščine še ne naredijo uspešnega vodjo prodaje in odličnega »šefa«. Manjka pravo orodje za učinkovito upravljanje s strankami, nadzor in vodenje ekipe ter vodenje projektov. Popolna e-pisarna, ki vam prihrani čas, vam omogoča, da v istem času naredite več in vsak trenutek ostajate v stiku s kupci.
Poslovna rešitev združuje:

  • Mailing program za kreativno oblikovanje in personalizacijo sporočil, izbor ciljne skupine kontaktov, časa in urnikov pošiljanja, spremljanje uspešnosti.
  • CRM program za učinkovito upravljanje odnosov s kupci in strankami, nadzor in vodenje ekipe ter vodenje projektov.
  • Program za vodenje projektov
  • E-obrazci, s katerimi brez predznanja hitro oblikujete lastne spletne obrazce in jih lahko vključite v spletno stran ali pozicionirate samostojno.
  • Albumi za samostojno kreiranje lastnih galerij slik, ki jih lahko delite s partnerji ali prijatelji na spletu. Lahko jih objavite tudi na svoji spletni strani.
  • SMS marketing za dopolnitev vašega prodajnega procesa, izvedbo nagradnih iger, obveščanje strank – velik doseg, nizki stroški.

Rešitev uporabljajo tržniki, komercialisti, poslovne sekretarke in ostali, ki želijo biti bolj učinkoviti pri delu. Dobre sodelavce potrebuje vsak šef.