Odmik Language: Slo Odmik EN
Zamenjaj logotio
4WEB d.o.o.
Tel: 01 512 80 55
E-mail: prodaja@4web.si
Odmik
Uredi slogan
Naše rešitve so ZABAVNE, ENOSTAVNE
za uporabo in POVEČAJO vašo prodajo!
Facebook like
home Odmik Kontakt Odmik Kazalo Odmik Twitter Odmik Facebook Odmik Google Plus Odmik WebTerapija
Odmik
Uredi meni
Odmik

CRM z integriranimi funkcionalnostmi

Uredi izdelek Uredi seznam slik Uredi priloge Uredi posebne kategorije Uredi atribute Uredi sorodne izdelke
1. avgust 2011
Ste že spoznali, kako lahko CRM z dodatnimi funkcionalnostmi izkoristite za sodoben in učinkovit sistem prodaje? Preko dobre spletne strani pridobivate nove in nove kontakte – vaše prodajne priložnosti. Se vam vsi novo pridobljeni kontakti avtomatsko beležijo v CRM, ne da bi morali sami ročno skrbeti za to? Še več. CRM vas vodi skozi prodajne aktivnosti – klicanje, sestanke, dopisi,…

Ste že spoznali tako sodoben in učinkovit sistem prodaje? 4WEB poslovna rešitev, prvi slovenski CRM sistem z integriranimi prodajnimi funkcionalnostmi prinaša prav to! Potencialne kupce dalje obveščate preko Mailing sistema, ki vam omogoča redno pošiljanje personaliziranih prodajnih pisem in komunikacijo 1:1 tudi s tisoči kontaktov. Sporočila vašim kupcem lahko prilagodite glede na zanimanje, prednosti, zgodovino nakupov.

Tu pa se prodajne funkcionalnosti, s katerimi je obogaten CRM, še ne končajo. CRM ima poleg Mailinga integriran tudi sistem za vodenje projektov in e-obrazce (sistem za spletno anketiranje). Vse v eni napredni poslovni rešitvi, prilagojeni za slovenski trg! E-obrazci vam omogočajo, da pridobite večje število povpraševanj, ki se shranijo v vaš CRM in avtomatsko kreirajo nalogo. Sistem za vodenje projektov vam omogoča kreiranje in dodeljevanje nalog ter spremljanje in pregled nad izvajanjem.

4WEB razvojna ekipa CRM sistem ves čas dopolnjuje z novimi funkcionalnostmi, s čimer nikoli ne zamudite koraka z najbolj naprednimi možnostmi, ki jih ponuja informacijska tehnologija. Najnovejša dopolnitev CRM&Mailing sistema je povezava z Outlook 2007/2010 programom. Lahko sinhronizirate kontakte, prenesete koledarske dogodke, naloge iz CRM v Outlook, …

CRM Podjetja in podjetniki, ki iščete zanesljivi način za pospešeno rast prodaje, izkoristite vse možnosti popolnega orodja za kvalitetno vodenje trženjskega in prodajnega procesa z vašimi kontakti!

4WEB poslovna rešitev - prvi slovenski spletni CRM sistem z integriranimi funkcionalnostmi.

30 dni - brezplačno testno obdobje:
Izkoristite testno obdobje in preizkusite izjemno rešitev brezplačno in brez tveganja!

Za brezplačno testno obdobje se registrirajte tu.

Članek še ni bil ocenjen


« Nazaj
« Nazaj na seznam